WICK CRESCENT

WICK CRESCENT, BRISTOL

This project features a single storey rear extension to a semi-detached property. The brief was to extend the house to the rear in order to provide space for a large open-plan kitchen-dining room, a dedicated utility room & a downstairs WC. The exterior of the 4.5m deep extension will be finished in white render to match the existing house & to comply with Permitted Development rules, however the design of the interior is less conventional. The large sliding doors & roof windows will flood the space with natural light. The exposed roof structure & the use of high quality materials such facing brickwork & hardwood flooring will give the new kitchen-dining room a fantastic contemporary appearance.

Planning approval (via the Permitted Development 'Larger Home Extensions' scheme) was obtained in 2019. Construction is due to commence in early 2020.

Perspective View 1.jpg
Sectional 3D 3.jpg